NIEDORP - Sportservice Schagen organiseert ook dit jaar weer samen met atletiekvereniging TAV’80 een scholierenveldloop. Hiervoor kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Niedorp zich inschrijven.

Op woensdagmiddag 7 juni is er in park de Meet (Nieuwe Niedorp) weer een Scholierenveldloop.

Dit is een mini-wedstrijdloop waarbij het vooral gaat om plezier en volhouden.

De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, het parcours wordt uitgezet wordt door park de Meet. De leerlingen van groep 1 en 2 lopen een kortere route.

De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, jongens en meisjes starten apart. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit.

De start van de eerste groep is om 14:30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 16:30 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.

Inschrijven kan via school of Sportservice Schagen: 0224-214774. Inschrijven kan ook via een webformulier op de site www.sportserviceschagen.nl

Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. Uiterlijk 26 mei moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne de Wit, Sportservice Schagen  tel: 0224 – 214774 mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl