SCHAGEN - Kun je hockey op straat spelen? Jazeker! En de trainers van hockeyclub Magnus laten je zien hoe! Op woensdagavonden in mei en juni verzorgt de hockeyclub gratis clinics voor jeugd uit groep 3 t/m 8 en klas 1 & 2 van het Voortgezet Onderwijs. Locatie voor deze leuke kennismaking met hockey is het Cruyff Court en omgeving aan de Wilhelminalaan in Schagen.

Streethockey

Streethockey is een afgeleide vorm van hockey, waarbij op een klein veld wordt getraind en wedstrijdjes worden gespeeld. Tijdens de clinics maak je kennis met de hockeysport, leert vette trucs en speelt een partijtje. Wist je dat bijvoorbeeld een tafeltennistafel, een autoband, een hek of een vuilnisbak supergoed te gebruiken zijn bij streethockey? De trainers van hockeyclub Magnus laten je zien hoe! Er wordt een lessenreeks speciaal voor jongens én één exclusief voor meisjes aangeboden.

De jongens zijn welkom op woensdag 24 & 31 mei en 7 juni van 19.00 – 20.15 uur. De meisjes volgen hun clinics op 14, 21 & 28 juni op dezelfde tijden.

Aanmelden

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via de JSP-website. Dit kan tot uiterlijk 17 mei. Deelnemen is gratis. Ben je een jongen en wil je meer dan deze clinics? Doe dan op zondag 14 mei van 11.00 – 12.30 uur ook mee aan Boys Only Sunday bij hockeyclub Magnus (meer informatie op www.hockeyclubmagnus.nl)!

Informatie

Voor meer informatie u contact opnemen met Monique de Vries van Sportservice Schagen. Telefoon 0224 – 214774 of mdevries@sportserviceschagen.nl