SCHAGEN – Waar vele wedstrijden in de regio Schagen werden afgelast, kwamen Dirkshorn en VZV wél in actie. Dirkshorn behaalde succes, terwijl VZV onderuit ging.

ZDH – Dirkshorn 0-8
Op het eiland beleefde vierdeklasser Dirkshorn een uitstekende middag. De equipe van Jeffrey Androg wist met maar liefst 0-8 te zegevieren. In de negende speelronde wist de ploeg de vierde winstpartij van het seizoen te behalen.

De ploeg van Androg wist de overwinning al voor rust veilig te stellen. Waar Calvin Ruys drie doelpunten scoorde, wisten Nick Verblauw en Wilco Gootjes beiden tweemaal doel te treffen. Ook Nick Smit deelde mee in de feestvreugde.

Alcmaria Victrix – VZV 4-1
Op bezoek bij Alcmaria Victrix is VZV er niet in geslaagd om met punten huiswaarts te keren. “Het was niet best” moest Thomas Dekker erkennen. “Er zat weinig voetbal in, de bal bleef niet in de ploeg en de momenten die wel goed gingen waren schaars”.

Dekker: “Bij voorgaande wedstrijden zag je vaak nog wel wat progressie in het veld. Vandaag leek het juist weer de andere kant op te gaan. Jammer dat wat er tijdens de trainingen gebeurd, totaal niet terug te zien was deze wedstrijd. Volgende week moeten we de draad weer oppakken en met opgeheven hoofd naar Bergen afreizen”.

De volgende duels werden afgelast:
Meervogels’31 – Hollandia T
Winkel – SRC
FLEVO – VESDO
Nieuwe Niedorp – Hugo Boys
Con Zelo – de Rijp