ENKHUIZEN – Op bezoek bij Madjoe behaalde de dames van Dinto afgelopen zaterdagavond een 2-3 overwinning.

,,We hebben voor het eerst weer in Enkhuizen gewonnen. Onze thuiswedstrijd won Madjoe met 2-3, nu waren wij de terechte winnaar” zei Ingrid Poel na afloop van de met 2-3 gewonnen wedstrijd. De eerste set, die lange tijd gelijk op ging, werd gewonnen door de thuisploeg. ,,In de tweede set waren wij serverend oppermachtig (5-13) en was het blokkerend ook beter. Cindy Pronk aanvallend sterk” zei coach Poel. ,,De derde set was eigenlijk gelijkwaardig, matchpoint ging door arbitrale dwaling naar Madjoe, dat was jammer want die set was super spannend en eindigde in 25-23”.

De vierde set ging weer naar de ploeg uit Warmenhuizen. ,,Renske Meijer serveerde goed. Onze libero, Pernilla Boersen, was super in vorm” vond de coach. ,,Samen met Lynn Delver en Indra Top verdedigden ze alles van de grond”.

,,In de vijde set stonden we 4-8 voor bij veldwisseling, toch wist Madjoe tot 7-8 terug te komen. Cruciaal was de set up van Amber Jongejan op Cindy Pronk die hard vanaf de drie meter aanviel”.

Madjoe – Dinto 2-3
Set 1: 25-22
Set 2: 18-25
Set 3: 25-23
Set 4: 18-25
Set 5: 11-15