AMERSFOORT – Na een sterke reeks gingen de dames van Dinto op bezoek bij Keistad onderuit. Tegen de koploper werd er met 3-1 verloren.

Met acht overwinningen op rij, waaronder twee bekerduels, zat Dinto in een flow. “Onze trainer Bert Goedkoop heeft het team de afgelopen weken op scherp gezet en er werd fel en goed getraind”, vertelde Ingrid Poel. De wedstrijd tegen Keistad doorbrak maakte echter een einde aan de sterke reeks. “We hebben er een katterig gevoel aan over gehouden. Hoewel Keistad beter in de wedstrijd zat hadden wij in ieder geval een punt meer verdiend.”

Nadat de eerste set met 25-18 verloren ging kwam Dinto in de tweede set in hun spel. “Er werd vooral goed op de buitenkant gescoord. Misha Nannes scoorde goed met haar service aan het eind van de set”, aldus de coach.

“In de derde set zakte we weer weg naar een 3-9 achterstand waarna het zelfs 10-18 werd” zag Poel. “Vervolgens hadden we een paar goede service beurten, maar door drie arbitrale dwalingen ( reacties van het publiek ) glipte deze set ons door de vingers. Dat was zuur aangezien we namelijk weer heel goed terug in ons ritme kwamen. Wij konden ons niveau niet houden, het schommelde teveel” aldus de coach.

In de vierde set kwam de volleybalploeg uit Warmenhuizen op een 7-0 achterstand. “Na prima opslagen van Cindy Pronk en aanvallen van Linda Schipper rechtdoor werd het spannend. Aan het eind van de wedstrijd kwamen we terug van 20-24 naar 23-24 maar helaas viel het naar de kant van Keistad.”