WARMENHUIZEN - In een uiterst enerverend duel hebben de volleyballers van Dinto afgelopen woensdagavond de reserves van Madjoe verslagen. De ploeg van coach speler Nicolajev Ligthart wist een eenvoudige 3-1 te realiseren in een enerverende overwinning.

Madjoe was met een voltallige selectie afgereisd en wist in het thuisduel niet van de Warmenhuizers te winnen. Het bleek al vanaf de eerste set dat Dinto de beste kansen had. De Enkhuizers namen brutaal een 4-8 voorsprong, maar door een goede opslagserie van Pim vd Aa en sterk netspel van Emiel Tesselaar kwam de thuisploeg langszij.

Dinto was vervolgens met Sander van de Berg en George Nieuwland in een aanvallende hoofdrol veel sterker en won de set overtuigend met 25-23. Ook in het tweede deel was geen vuiltje aan de lucht. Dinto kon aanvallend een sterke vuist maken en Madjoe zag met 25-17 de set door de vingers glippen. Madjoe wist wel door listige plaatsballen de Warmenhuizer defensie keer op keer in verlegenheid te brengen en kwam in de derde set brutaal op voorsprong. Ligthart greep vervolgens in.

Sander van de Berg verhuisde van positie in de blokkering en Mulder bezette beter de flanken in de verdediging. Iets later kwam ook Joost van de Berg binnen de lijnen. Dinto kon de aanval van Madjoe afwenden en met een snoeiharde driemeteraanval van Sjors dekker werd met 25- 15 de 3-0 afgedwongen. De vierde set werd uiteindelijk door Madjoe uit het vuur gesleept doordat Dinto al tevreden was met de behaalde overwinning. Bij 19-25 mocht Madjoe blij zijn een punt mee naar huis te kunnen nemen.