WARMENHUIZEN - De heren van volleybalvereniging Dinto hebben afgelopen woensdagavond een keurige overwinning weten te boeken. In eigen huis bleek de ploeg uit Warmenhuizen te sterk voor het tweede team van Jonas, 4-0.

De heren van Dinto speelden tegen het tweede van Jonas een prima wedstrijd volgens diagonaalspeler Erik mulder. 'Het was een lekker potje met mooie setstandjes. We gingen de eerste set lang gelijk op. Het bleek dat we in beslissende fases de scheidsrechters in ons voordeel hadden en met een slim doortikballetje van Nikolajev Ligthart trokken we de eerste set naar ons toe.'

Met Sander vd berg en Emiel Tesselaar als koele afmakers pakte de thuisploeg soeverein de tweede en derde part. Vervolgens was er een opmerkelijk gebeuren in de vierde set volgens Ligthart. 'Sjors Dekker had nieuwe schoenen gekocht en stond de ballen er lekker in te pompen. Toen hij zich weer volop afzette scheurde zijn zool opeens eraf. Gelukkig kon hij een schoen van Emiel Tesselaar lenen. Toen Emiel er de vierde set weer inging, moest hij deze weer afstaan en was hij genoodzaakt op de bank te zitten. Heel bizar verloop allemaal. Joost vd Berg was de laatste set de absolute uitblinker en Jonas kon geen vuist meer maken.”

Dinto - Jonas 2: 4-0
Set 1: 25-20
Set 2: 26-24
Set 3: 25-20
Set 4: 25-18