WARMENHUIZEN – In de derde competitiewedstrijd boekte de dames van volleybalvereniging Dinto een 3-1 overwinning tegen Compaen, de nummer voorlaatst van de Derde Divisie A.

In de eerste zet was er een goede service reeks van Rosa Entius. Dinto pakte een grote voorsprong waarna er een sterke service serie was van Renske Meijer, 24-12. ‘Vervolgens maakten wij zes pass-, en aanvalsfouten. Uiteindelijk werd het met een snelle bal op Lynn Delver 25-18.’ zei Ingrid Poel na afloop.

In de tweede set liep eigenlijk alles goed. Bij 22-16 serveerde Luka Peeters met een sprongservice naar 25-16. De derde set ging verloren. ‘Wij werden weg geserveerd en stonden snel 12-19 achter. Indra Top kwam er voor Rosa Entius heel goed. Toen kwamen we sterk terug.’ vervolgde de coach. Desondanks pakte Compaen een 23-25 setwinst.

De laatste set was weer voor Dinto. ‘Hoe we in de derde set eindigde startte we prima. Compaen kwam niet aan aanvallen toe bij ons scoorde Misha op het midden goed met aanval en blokkerend.’

Dinto – Compaen 3-1
Set 1: 25-18
Set 2: 25-16
Set 3: 23-25
Set 4: 25-13