WORMER – Na een onderbreking van een maand hebben de heren van Dinto een 2-3 overwinning behaald op VCC’92. De wedstrijd begon pas rond half tien maar desondanks wist de ploeg uit Warmenhuizen met de punten huiswaarts te keren.

,,We speelden, mede door de late aanvangstijd, een moeizame wedstrijd” zei Sander van den Berg na afloop. De wedstrijd begon pas om 21.30 uur. ,,Bovendien hadden we geen wisselmogelijkheden. Desalniettemin speelden we over het algemeen degelijk” vervolgt de speler.

,,Door persoonlijke fouten aan eigen zijde verzuimden we om ruim afstand te nemen waardoor we de eerste set weggaven” vertelt de volleyballer. ,,Dit ging in de tweede en derde set, mede door de servicedruk, vervolgens wel goed”. Waar de eerste set met 28-26 werd verloren wist Dinto vervolgens met 21-25 en 22-25 twee sets te winnen.

,,In de vierde set was de scherpte helemaal weg. In de vijfde kwamen we gelijk met 6-2 achter maar wisten we het nog volledig om te draaien en maakten we het na een 11-14 voorsprong met 13-15 af. Al met al blij met de punten. Over het algemeen halen we er hier niet zo veel”.