WAARLAND - Vanaf 2022-2023 zal Dennis Kanne als hoofdtrainer aan de slag gaan bij Con Zelo. Hij wordt daarmee de opvolger van Ivo Rohling, die na twee seizoenen vertrekt.


De Waarlanders konden pas laat op zoek naar een nieuwe trainer, nadat Rohling medio januari liet weten niet door te gaan. Ruim een maand later is er dan toch nog vrij snel witte rook op Sportpark de Groet.

De 54-jarige Kanne is nu nog hoofdtrainer bij Zeevogels, dat in de race is voor het kampioenschap in de 4e klasse C. Verder is de ervaren trainer een goede bekende in de regio, na onder andere bij Hollandia T, Winkel, Succes en Dirkshorn op het veld te hebben gestaan. Hij hoopt zijn vierde seizoen bij Zeevogels dus met een prijs af te sluiten, voor hij bij Con Zelo aan de slag gaat.

"We zijn blij dat er zo snel zo veel vertrouwen van beide kanten is. Het was eigenlijk voor Dennis en onszelf meteen vanzelfsprekend dat we bij elkaar passen.", aldus bestuurslid technische zaken Jan Vennink.

''Ik ben niet zo van de verwachtingen zo ver voor een nieuw seizoen, maar ik hoop altijd dat ik het voor elkaar krijg dat het team een goede indruk achterlaat bij supporters en tegenstanders. En dat men het "vervelend" vind om tegen ons te spelen...", zo laat Kanne zelf weten.

Con Zelo moet de competitie nog hervatten, nadat afgelopen weekend de derby tegen Hugo Boys werd afgelast. Het bezet een verdienstelijke negende plaats in de 3e klasse A en speelt aanstaande zondag thuis tegen De Blokkers.