SCHAGEN - In het warme weekend van 22 juni behaalde dansgroep ESG (Elise Show Girls) maar liefst twee keer de titel Nederlands kampioen binnen. Bovenop de titel die zij vorig jaar behaalden, zijn zij nu dus drievoudig Nederlands kampioen! Een ongelofelijke prestatie.


Met 23 deelneemsters in de leeftijd van 14 tot 16 jaar traint deze groep twee uur per week met elkaar om de dans op alle punten te perfectioneren. Dit onder de bevlogen begeleiding van coach Elise Bakker.

Dit jaar kozen zij voor een Copacabana thema, een mix van twee zinderende nummers in combinatie met prachtige roze kostuums. Zo krijgen zij de zaal keer op keer mee. En daar gaat het om bij showdance.

Op Soneo in Steenwijk was het even spannend, voor de wedstrijd begon lag de groep op de 5e plaats in de ranglijst. Veel hoop was er in eerste instantie dus niet, maar alles ging perfect en alles klopte. De titels die zij behaalden bij de finale van danswedstrijden Soneo en Dutch Gymnastics in Ahoy zijn een prachtige kroon op al dat harde werk. En ook de kleintjes, ESG juniors behaalde een prijs. 2e van Nederland.

Danscentrum Chantal wordt bij deze wedstrijden inmiddels ‘de dansfabriek uit Schagen’ genoemd. Iets wat natuurlijk fantastisch is voor een klein stadje als Schagen…

Een dergelijke talentontwikkeling is alleen mogelijk door uitstekende begeleiding en les door gepassioneerde docentes met een gedegen opleiding, die ie altijd het plezier in dansen voorop stellen. Dansen doe je immers vanuit je hart. En daar zijn er veel van bij Danscentrum Chantal!

Zou jij je danstalent willen ontwikkelen? Wil je mee dansen in een wedstrijdgroep of je in een andere dansdicipline verder ontwikkelen? Trek je dansschoenen aan en doe mee. De laatste weken van het jaar zijn alle lessen gratis! Je vind Danscentrum Chantal op Zijperweg 4c in Schagen.

Meer info: www.danscentrum-chantal.nl