WAARLAND - Voetbalvereniging Con Zelo gaat voor seizoen 2023-2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, zo maakte het bestuur deze week bekend. Dennis Kanne en het bestuur van Con Zelo zien beiden dat de combinatie van deze groep spelers en de trainer niet bij elkaar past, wat ertoe leidt dat de trainer en de club afscheid van elkaar nemen.


Hoewel het eerst de intentie nog was om het seizoen nog met elkaar af te maken, heeft de spelersgroep deze week het vertrouwen in de trainer opgezegd en besloot het bestuur om per direct de wegen te scheiden.

Jan Vennink, bestuurslid technische zaken: “Het is ontzettend jammer dat de “voetbalklik” er niet is met de spelersgroep, wat we terug zien in de sfeer en de resultaten. Dennis is een uitstekende trainer, maar zijn manier van werken past nu niet goed bij onze spelers en dan is het beter om niet met tegenzin met elkaar verder te gaan”. Kanne was bezig aan zijn eerste seizoen in Waarland, nadat hij vorig seizoen kampioen werd met Zeevogels.

De vereniging zal voorlopig met een interim technische staf werken, tot er een oplossing is voor de rest van dit seizoen.