WAARLAND - De derby tussen Con Zelo en Hugo Boys heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. Onder herfstachtige omstandigheden eindigde het in 2-2 op Sportpark De Groet.

De beide ploegen verdeelden de doelpunten keruig over de twee helften. Bob de Wit bracht de gasten na een klein half uur op voorsprong, maar kort hierna zorgde Jim Langendijk voor de gelijkmaker. Deze stand bleef tot diep in de tweede helft staan tot Guillaume Kabel voor een hernieuwde voorsprong voor de ploeg uit De Noord zorgde. Genoeg voor de zege was het echter niet aangezien Jelle Moormann vlak voor tijd een corner er in eemaal wist in te draaien: 2-2. In d euiterste slotfase toonde scheidsrechter Schap nog wel de rode kaart aan Don van Sermondt van Hugo Boys na een stevige charge.

Door het gelijke spel staat Con Zelo tweede in de 4e Klasse A. Hugo Boys staat zevende, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. Komende zondag gaat Con Zelo op bezoek bij Dirkshorn, terwijl Hugo Boys dan opnieuw een uitwedstrijd, bij Nieuwe Niedorp, voor de boeg heeft.