REGIO – Con Zelo en Dirkshorn slaagden er afgelopen zondagmiddag in om hun inhaalduel winnend af te sluiten. Waar Con Zelo afrekende met DWB, was Dirkshorn tegen FC Medemblik uiterst effectief.

DWB – Con Zelo 1-2
In De Weere had Con Zelo voor rust te maken met tegenwind. ‘Toch kwamen we er een paar keer goed uit en kregen we vier kansen’, zag Bas IJsselstijn zijn ploeg evengoed gevaar stichten. Toch was het DWB dat de score opende. Dertien minuten na rust kwam het op 0-1.

Zes minuten later had de formatie uit Waarland de schade echter alweer gerepareerd. Met buitenkant rechts werkte Niels Leegwater de bal in de verre hoek, waarna de thuisploeg na een voorzet van Geert de Graaf de bal in het eigen doel werkte.

Dirkshorn – FC Medemblik 3-2
Tegen FC Medemblik zag het er halverwege rooskleurig uit voor Dirkshorn. Door doelpunten van Wilco Gootjes en Nick Verblauw ging de ploeg van trainer/coach Jeffrey Androg met 2-0 aan de leiding.

Na de pauze wisten de gasten zich echter terug te knokken. 22 minuten voor tijd viel de 2-1 en zes minuten later was de score weer in evenwicht. Wilco Gootjes bracht de stand niet veel later op 3-2 en bezorgde Dirkshorn zo alsnog de zege. Bjorn Ruijs: ‘FC Medemblik was voetballend wel wat beter, maar wij waren heel effectief.’