WAARLAND Bas IJsselstijn zal ook volgend seizoen de scepter zwaaien bij Con Zelo. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst maakte de club bekend dat beide partijen een contractverlenging zijn overeengekomen.

‘De spelersgroep, technische staf en het bestuur zijn zeer positief over het eerste half jaar’, laat het bestuur in een reactie weten. Een half jaar waarin Con Zelo 1 boven verwachting presteert in de Vierde Klasse A en ook het tweede team van de Waarlanders zich na de promotie van vorig jaar uitstekend handhaaft in de reserve Derde Klasse.

Voor Con Zelo was het reden om langer met de coach door te gaan. Tevens zullen de technische staf en het bestuur zich in kalenderjaar 2019 richten op een verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding, waar IJsselstijn een prominente rol in zal spelen.
Als redenen voor de verlenging noemt het bestuur de goede band met de spelersgroep, prima samenwerking met de rest van de technische staf en grote betrokkenheid bij de club. ‘Dat heeft in de eerste seizoenshelft al tot goede resultaten geleid en dat vormt de basis voor het vertrouwen om met elkaar verder te gaan.’