REGIO - In de regio Schagen hebben een drietal clubs overeenstemming bereikt met de huidige oefenmeester. Zap, Dirkshorn en VESDO hoeven hierdoor niet de trainersmarkt op.

Eerder dit seizoen besloten er al enkele trainers om zich langer te binden aan hun club. Waar Duncan Muskiet voor een langer verblijf koos bij VZV, plakte Marco Kuut er een derde seizoen aan vast bij Geel Zwart'30. Ook Ronald de Rooij (Hollandia T) en Ron Weinbrecher (SRC) kozen voor een extra jaar bij hun huidige club.

ZAP - Sem Wokke
In Breezand hebben ZAP en Sem Wokke overeenstemming bereikt over een tweede seizoen. Wokke, die in het verleden al eerder werkzaam was voor de huidige derdeklasser, kwam afgelopen zomer over van LSVV.

Naast Wokke blijven ook Bertus Zwart (loop-, en hersteltrainer) en Jan Norder (trainer/coach 2e team) langer aan de club verbonden. Laatstgenoemde gaat hiermee voor zijn zevende seizoen. Wokke: ""Ik heb het samen met Bertus uitstekend naar het zin bij ZAP. Een goede nabije toekomst met jeugdige talenten".

Dirkshorn - Jeffrey Androg
Jeffrey Androg gaat voor een tweede seizoen bij Dirkshorn. De coach wist vorig seizoen promotie af te dwingen met VIOS W, en streek vervolgens neer bij de huidige vierdeklasser.

VESDO - Michel van der Wardt
VESDO, de huidige hekkensluiter van de vierde klasse A, en diens coach Michel van der Wardt gaan ook volgend seizoen met elkaar door. Voor van der Wardt betekent het zijn vierde seizoen. Met de ploeg uit Schagerbrug behaalde hij vorig jaar promotie naar de vierde klasse.

Dit seizoen behaalde de ploeg nog geen punten, en wist slechts twee keer te scoren. Voor beiden partijen betekent het echter niet dat het een reden is om afscheid van elkaar te nemen. "We zijn bij VESDO realistisch genoeg om rekening te houden met degradatie. We gaan uiteraard onze uiterste beste doen om dat te voorkomen" vertelt Van der Wardt. "Ik heb het er prima naar mijn zin. Een leuke club met een prima organisatie en een goede sfeer. Ik zie nog voldoende uitdagingen om de huidige jonge spelersgroep nog een jaar te trainen en te coachen".