SCHAGEN - Op de afgelopen nieuwjaarsreceptie van jeu de boules club PON zijn de prijzen van het afgelopen jaar weer verdeeld.


Van januari tot december word er onderling gestreden voor deze prijzen, in de spelen tété a tété (een tegen een), doublets , het twee keer in de maand munten toernooi, en de competitie van de eerste ronde op elke speeldag(lange adem competitie).
In deze competities vielen Jaap Moens, Cor vries en Theo van Hees meerdere malen in de prijzen, al moesten ze wel onderling soms van wisselen tussen een, twee of drie, verder vielen Dirk van de Plas en Henk de Haan ook in de prijzen. Uiteindelijk werd Jaap Moens de algemene Clubkampioen. Bij de vrouwen werd Wil van Arendonk clubkampioen met op de tweede plaats Claudia Raatsie en derde Vera Timmerman.

Direct na deze uitreikingen werden de banen weer ingenomen door de leden om te spelen, en geprobeerd word of ze de winnaars van dit jaar van de troon kunnen stoten, het komende jaar.

Wilt u ook meedoen en de kampioenen verslaan? Dinsdag en donderdag avond spelen wij om 19.15 uur, en zaterdagmiddag om 13.45 uur aan de Wilgenlaan 1G (achter de groeneweghal).