SCHAGEN - Afgelopen week zijn tijdens de zeer gezellige nieuwjaarsreceptie bij jeu de boules vereniging PON in Schagen de prijzen uitgereikt van de onderlinge competities tété a tété (één tegen één) en de doublets (twee tegen twee) van 2019. Dit zijn extra wedstrijdjes onder de leden van maart tot november buiten het sociale boulen om.

Clubkampioenen Jaap Moens en Alfons Halman waren de algemeen winnaars van de 2 competities en eindigde voor het eerst in het 25 jarig bestaan precies gelijk, zodat we dit jaar 2 clubkampioenen in het zonnetje konden zetten bij de tété a tété werd de eerste plaats behaald door Jaap Moens gevolgd als tweede door Alfons Halman en Cor Vries als derde.

Bij de doublets werden Wil van Arendonk en Theo van Hees eerste met als tweede Annemarie Kuiper en Jaap Oostindier en als derde Margret van Domburg en Alfons Halman.

Komend jaar gaan de leden weer een nieuwe strijd aan op het complex aan de Wilgenlaan, en zullen naast de andere toernooien er weer nieuwe talenten opstaan.

Foto: links naar rechts Jaap Moens, Margret van Domburg, Jaap Oostindier, Annemarie Kuipers, Wil van Arendonk, Theo van Hees , en Cor Vries.