SCHAGEN - Fit For Free is de nieuwe eigenaar van Body Action in Schagen. Hiermee groeit de landelijke dekking van fitnessketen Fit For Free naar 90 clubs in totaal.

Overname
Leden van Body Action Schagen blijven sporten bij de club met de voor hen welbekende gezichten. De overname van de club door Fit For Free brengt voor de leden extra voordelen met zich mee. Zij kunnen vanaf nu terecht bij alle 90 Fit For Free clubs. Daarnaast biedt Fit For Free scherpere tarieven en sporten leden dankzij de ruime openingstijden wanneer het hen uitkomt. Ook is er een loyaliteitsprogramma. Met dit programma sparen leden voor korting op mooie producten. Hoe meer een lid sport, hoe vaker zij kunnen gebruikmaken van hoge kortingen. Daarnaast staat Fit For Free bekend om het luisteren naar de wensen van hun klanten, dat gaat een belangrijke pijler worden de komende tijd.

Toekomst
De reden om aan te sluiten bij Fit For Free is omdat deze fitnessaanbieder in staat is de sportschool naar het volgende niveau te tillen. Ontwikkelen doet Fit For Free onder andere door te investeren in zijn medewerkers, de nieuwste groepslestrends, geavanceerde fitnessapparatuur en het constant optimaliseren van de gehele sportomgeving. Leden van Fit For Free profiteren van goed opgeleide teams die hen begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelen tegen sterk concurrerende prijzen. En bij Fit For Free betaal je alleen voor de diensten waar je daadwerkelijk gebruikt van maakt. De directie van Fit For Free zegt blij en trots te zijn met de overeenkomst en ziet ernaar uit om aan deze vestiging van Body Action door te ontwikkelen. Voor het einde van het jaar zal de club verbeteren en upgraden, de vestiging zal daardoor een sterke regionale uitstraling krijgen.

Over Fit For Free
Fit For Free is een landelijke fitnessketen waar leden al vanaf € 11,99 kunnen gebruikmaken van gebruiksvriendelijke en moderne fitnessapparatuur en een breed aanbod aan live groepslessen. Fit For Free biedt professionele begeleiding en er wordt getraind in een gezellige sfeer. De fitnessketen heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Een abonnement is altijd persoonlijk samengesteld en heeft een voordelig tarief. Zo is een geschikt abonnement voor ieder lid. Met een landelijke dekking van 90 clubs, is er altijd een Fit For Free in de buurt. Nu ook in Schagen aan de Groeneweg 1a.

Meer informatie over Fit For Free is te vinden op www.fitforfree.nl