'T ZAND - Op woensdag 25 januari en 8 februari zijn er weer boardingvoetbaltoernooien voor basisschool leerlingen uit groep 6 t/m 8. De editie voor de gemeente Schagen zal op 25 januari zijn in de Multitreffer in 't Zand, de editie voor Hollands Kroon zal zijn op 8 februari in de Niedorphal in Winkel.

De boardingvoetbaltoernooien zijn voor kinderen uit groep 6 t/m 8. De toernooien duren van 14.30 uur tot ca. 16.30 uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

In de luchtboarding wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren 5 min.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. 
Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen: VOL=VOL!

Om iedereen een kans te geven om mee te doen is het niet mogelijk om aan beide toernooien mee te doen als 1 team.

Aanmelden kan tot en met de maandag voor de betreffende editie door een mailtje te sturen naar sdewit@sportservicenoordholland.nl  met daarin de volgende informatie:
Teamnaam, school (of scholen), gemiddelde leeftijd spelers, het gewenste toernooi ('t Zand of Niedorp), telefoonnummer en e-mail van een contactpersoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl