SCHAGEN - Na het grote succes van de vorige editie is er op woensdag 25 januari weer een boardingvoetbaltoernooi voor basisschool leerlingen uit groep 6 t/m 8. De editie voor de gemeente Schagen zal op 25 januari zijn in de Multitreffer, Willem Het Hartplein 7, 't Zand.

De boardingvoetbaltoernooien zijn voor kinderen uit groep 6 t/m 8. De toernooien duren van 14.30 uur tot ca. 16.30 uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. In de luchtboarding wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren 5 min.

Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 6, 7 of 8 van de basisschool zitten. Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen: VOL=VOL!

Aanmelden kan tot en met maandag 23 januari door een mailtje te sturen naar sdewit@sportservicenoordholland.nl  met daarin de volgende informatie: Teamnaam, school (of scholen), gemiddelde leeftijd spelers, telefoonnummer en e-mail van een contactpersoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl