SCHAGEN - Traditiegetrouw organiseert Team Sportservice Schagen een boardingvoetbaltoernooi in de herfstvakantie (23 t/m 27 oktober) voor jongeren in de gemeente Hollands Kroon en Schagen. Dit jaar hebben Team Sportservice Schagen en Sportfondsen Schagen de handen ineen geslagen en organiseren zij samen dit boardingvoetbaltoernooi.

In Wieringerwerf, Schagen en Tuitjenhorn zullen een viertal voorrondes gespeeld worden waarna op 27 oktober een centrale finale gespeeld zal worden in de Spartahal in Schagen. Teams in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, bestaande uit minimaal vier en maximaal zes personen, voetballen in een afgebakend veld vier tegen vier zonder keeper.

De wedstrijden worden gespeeld in een opblaasbare boarding en worden begeleid door officiële KNVB-scheidsrechters. Bij voldoende meidenteams zal er in twee aparte poules gespeeld worden; één voor de jongens en één voor de meiden. Naast het boardingtoernooi, kunnen de deelnemers hun schotkracht meten met de snelheidsmeter die bij elke voorronde aanwezig is.

Het programma ziet er als volgt uit:

-Maandag 23 oktober Sportzaal Waldervaart (Schagen) Voorronde 10:00-12:30 uur

-Woensdag 25 oktober Harenkarspelhal (Tuitjenhorn) Voorronde 10:00-12:30 uur

-Donderdag 26 oktober Zuiderzeehal (Wieringerwerf) Voorronde 18:30-21:00 uur

-Vrijdag 27 oktober Spartahal (Schagen) Voorronde 10:00-12:30 uur

-Vrijdag 27 oktober Spartahal (Schagen) Finale 13:00-15.30 uur

Het toernooi is inmiddels zo bekend dat het voorgaande jaren al snel vol zat. Vind je het leuk om te voetballen, heb je zin in gezelligheid en wil je je skills showen, stel dan een team samen en meld je snel aan voor een van de voorrondes, want vol = vol! Opgeven kan t/m 20 oktober via www.teamsportservice.nl/schagen.

Teams kunnen zich ook ter plekke inschrijven, mits er nog plaats is. Deelname is € 10,- euro per team. Dit betaal je op de ochtend/avond zelf contant en gepast. Zaalschoenen zijn verplicht!

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Remy Kluvers van Team Sportservice Schagen, mail: rkluvers@sportservicenoordholland.nl of tel: 0224-214 774