SCHAGEN - Hoewel badminton de snelste racketsport is, waarbij de shuttles snelheden boven de 400 KM per uur halen, kan deze sport beoefend worden door jong en oud.

Dit was voor Badminton Club Schagen en Polisport Badminton reden om gezamenlijk deel te temen aan de landelijke ledenwervingsactie van de Nederlandse Badminton Bond.

Tijdens deze actie krijgen beginnende badmintonners de gelegenheid om deel te nemen aan 10 lessen om zo de basis beginselen van het badminton te leren.
Badminton is geen dure sport en om het nog aantrekkelijker te maken, zijn de totale kosten voor deze 10 lessen maar 25.- euro per inschrijver. Dit is inclusief een leenracket.

Voor de jeugdige spelers tot 18 jaar biedt Polisport Badminton de beginnerstraining aan op de dinsdag vanaf 17:15 uur en vrijdag vanaf 18:30 uur.
Beginnende recreanten boven de 18 jaar kunnen zich voor de zondag ochtend 10:00 uur aanmelden bij Badminton Club Schagen.
Alle trainingen worden gegeven in de Sportzaal Waldervaart aan de Merelstraat 38 in Schagen.
De startdatum is begin oktober en loopt door tot midden december.

Ben je geïnteresseerd en wil je een snellere sport beoefenen dan Max, dan kan je je aanmelden bij de site www.probeerbadminton.nu
Zoek even naar Polisport Badminton voor de jeugd spelers of Badminton Club Schagen voor de volwassen spelers, vul je gegevens in en de vereniging neemt snel contact met je op.

BC Schagen