'T VELD - Ard de Ruiter wordt komend seizoen de manager handbal bij JuRo Unirek/VZV. De Ruiter was de afgelopen seizoenen succesvol coach van de reserves van de handbalsters van VZV. Na het behalen van de titel in de hoofdklasse was VZV 2 de troste koploper in de Tweede Divisie alvorens de competitie door de corona-crisis werd afgebroken.


VZV hoopt dan ook met de reserves alsnog te kunnen promoveren naar de 1e Divisie. Bij VZV 2 wordt De Ruiteraals coach opgevolgd door John Zeeuw die overkomt van Geel Zwart. De Ruiter kan zich dus volledig richten op zijn managersfunctie binnen de club.

In een persbericht die de club gisteren naar buiten bracht laat men weten:

"Wij zijn zeer blij te melden dat wij een overeenstemming hebben bereikt met Ard de Ruiter. Hij zal vanaf heden manager handbal zijn bij JuRo Unirek VZV. Hij neemt onder andere de volgende activiteiten onder zijn hoede: De dagelijkse gang van zaken bij handbalvereniging JuRo Unirek VZV in goede banen leiden, zowel de topsport als de breedte sport. Hij is voor alle trainers binnen de vereniging contactpersoon en manager van de damesselectie (Ere- en Eerste divisie?). Ard houdt het bestuur op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Tevens neemt hij zitting in de Technische Commissie van de handbalvereniging en neemt hij namens de vereniging plaats in het landelijke topsport platform van de damesdivisie. Met deze stap neemt JuRo Unirek VZV de volgende stap naar het professionaliseren van de organisatie.

Ard wij kijken uit naar onze gezamenlijke toekomst binnen JuRo Unirek VZV!"