SCHAGEN - Na maandenlang de ranglijst van 3A te hebben aangevoerd heeft een 2-0 nederlaag bij Schagen United ervoor gezorgd dat Always Forward koploper af is. Met nog twee wedstrijden te gaan gaat Flevo de Hoornse formatie voorbij.

Zeker is dat het tot de laatste speeldag spannend blijft want achter Flevo (52 punten) en Always Forward (51) zitten ook Schagen United (50) en VVW (49) nog op het vinkentouw. Voor Always Forward is de nederlaag in Schagen een hard gelag. Nadat Danny Reijne al binnen twee minuten keeper Timo Bakker kansloos liet, liep de ploeg van trainer Egidio Oude Groen achter de feiten aan, al kreeg het wel kansen. De beste in de eerste helft was voor Daimy Mac Donald die keeper Kuipers passeerde, maar de bal over het doel mikte.

Na de rust had Tommy de Weerd de kans op de gelijkmaker, maar ditmaal stond de paal het geluk in de weg. Always Forward bleef het proberen, maar kreeg een klein kwartier voor tijd het deksel op de neus toen Milan Bakker de 2-0 liet aantekenen.

Hoe dan ook, beloven het nog twee razend spannende weken te worden in de derde klasse A, en kan het er over een week zomaar weer anders voor staan.