ZANDVOORT - De inschrijving voor de Omloop van Zandvoort is gesloten. Ruim 2.000 deelnemers hebben gebruik gemaakt van de voorinschrijving, wat betekent dat zij alvast verzekerd zijn van deelname aan deze voorjaarstoertocht. Wielerliefhebbers die mee willen doen kunnen zich op de dag van het evenement (zondag 26 maart) nog aanmelden. Zo kun jij alsnog meedoen aan deze heerlijke toertocht over 45, 80 en 120 km door de natuur rondom Zandvoort. Kijk voor meer informatie op www.omloopvanzandvoort.nl.

Tijdrit

De Omloop van Zandvoort staat ieder jaar garant voor een prachtige toertocht door de natuur in en rondom Zandvoort. De deelnemers starten met een spectaculaire tijdrit op het circuit van Zandvoort en de finish is in het gezellige centrum van Zandvoort, waar de dag afgesloten kan worden met een borrel en het ‘Zin in Zandvoort’ menu. Vier restaurants in Zandvoort bieden een driegangenmenu aan voor €25,- waar de deelnemers met hun supporters van kunnen genieten.

Na-inschrijven

Door gebruik te maken van de na-inschrijving kun jij toch nog meedoen aan de Omloop van Zandvoort. Na-inschrijven is mogelijk op Circuit Park Zandvoort bij de tent van Le Champion. Kijk voor tarieven, afstanden, routes en meer informatie op www.omloopvanzandvoort.nl.