TUITJENHORN - Donderdag 30 Mei 2019 (Hemelvaartsdag) organiseren de heren van Hollandia T 3 voor de 10e keer het traditionele Hemelcup Toernooi op Sportpark de Kuil in Tuitjenhorn. Het toernooi op de velden van Hollandia T. is inmiddels een traditie voor vele reserve-elftallen uit de wijde regio.



Na flink wat gepuzzel en geschuif is er dit jaar nog meer plaats voor deelnemende teams en bezoekers. Van 10.00 – 15.00 wordt er gevoetbald om diverse prijzen door maar liefst 15 herenteams, 10 damesteams en 5 35+ teams. In totaal 30 teams met ca. 400 deelnemers.

Vanaf 15.00 barst daarnaast de feestmiddag los. In verband met de jubileumeditie is er dit jaar gekozen voor maar liefst 3 artiesten. Vanaf 15.30 spelen Laurens en Kees van Lake Entertainment. Om 16.30 start Ger Kruijer en daaromheen draait DJ Bo de platen aan elkaar.

Rond 19.30 lopen de festiviteiten op Sportpark de Kuil ten einde maar zet het feestgedruis zich door bij het nabij gelegen Café de Vriendschap.

Naast de deelnemende teams is er volop ruimte voor supporters en andere belangstellenden. Met name de feestmiddag wordt de laatste jaren opvallend drukker bezocht. Dus iedereen is van harte welkom voor een gezellige nazit onder het genot van een hapje en een drankje. Tot donderdag!