SCHAGEN - Quatre Vins bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten die jarenlang ervaring hebben opgedaan in cover-bands, big bands en in musicalgezelschappen. Sinds het voorjaar van 2016 spelen ze in deze samenstelling samen semi-akoestische muziek.


Inmiddels zijn er behoorlijk wat optredens geweest; variërend van een huiskamer tot een boot en van een terras tot een festival.

De muziek die wordt gespeeld is gevarieerd; engelstalige nummers en ook franse chansons passeren de revue. De liedjes komen uit alle decennia; van 1950 tot 2010, sommige nummers zijn dansbaar terwijl andere liedjes juist rustig een mooi verhaal vertellen.De reacties van het publiek zijn lovend en bevestigen dat de juiste weg is ingeslagen en vormt een stimulans voor verdere ontwikkeling.

Quatre Vins bestaat uit : Miriam Groen (zang) Bert Roeleveld (gitaar,zang) Arpad Mazurel (bas, zang) en Rolf de Jonge (percussie, zang).

Quatre Vins start om 12:00 met spelen tot 12:45.

Zomaar
De band die zich al bewezen heeft in de Muziektuin van Schagen. Met een nieuwe drummer en een nieuw repertoire, presenteren zij zich als herboren band en als nieuw in een zon overgoten Muziektuin van Schagen.

Zomaar start om 13:00 met spelen tot 14:00.

Stichting Muziektuin Schagen, Loet 10