SINT MAARTEN - Beleef de geschiedenis van de Ruïne van Nuwendoorn deze zomer! Valkenier Birdlive tovert de ruïne om tot “Het Arendsnest”. Iedere donderdag van de zomervakantie is de valkenier te bezoeken bij deze prachtige historische plek. Hij laat de bezoekers kennismaken met de zeearend en vertelt meer over de link van het voormalig middeleeuwse kasteel met de valkerij.


De Ruïne van Nuwendoorn ligt in een prachtig recreatiegebied. Een bezoek aan de ruïne is dan ook goed te combineren een fietstocht of wandeling in de omgeving. Vanaf de toren zijn bij goed weer zelfs de Noordzeekust en haar duinen te zien!

Data, toegangsprijs en locatie

Iedere donderdag in de zomervakantie van regio Noord kunnen bezoekers tussen 14.00 – 17.00 uur naar “Het Arendsnest” van valkenier Birdlive. Het betreft de volgende data: 27 juli, 3, 10, 17, 24 en 31 augustus. De toegangsprijs is € 6,- per persoon. Kaartjes kunnen aan de poort worden gekocht. Het adres is Burchtweg 3, 1744 JE te Sint Maarten. Bezoekers worden geadviseerd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen in verband met beperkte parkeergelegenheid. Meer informatie is te vinden op nuwendoorn.nl.