SCHAGERBRUG - De provincie Noord-Holland werkt op zaterdag 16 mei 2020 aan de Zijperbrug in de gemeente Schagen. De brug ligt aan de afslag Grote Sloot van de N248 (Schagerbrug). Het brugdek staat tijdens de werkzaamheden de hele dag open, het verkeer wordt daarom omgeleid.


Gebiedsaannemer WaakSaam voert de werkzaamheden uit.

Omleiding via Twee Zwanenbrug

De brug is afgesloten op zaterdag 16 mei, van 5.00 uur ’s ochtends tot 0.00 uur middernacht. Alle verkeer volgt een omleidingsroute via de naastgelegen Twee Zwanenbrug.

Coronamaatregelen

WaakSaam volgt de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De aannemer verzoekt mogelijke bezoekers van de brug ook de maatregelen in acht te nemen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 - 0200 600 (gratis) of mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van vaarwegen, wegen, groen, bruggen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Op de website van WaakSaam leest u meer over de werkzaamheden.