JULIANADORP - De allerlaatste online tickets vliegen over de digitale toonbank, maar geen paniek. Vanaf morgen, zaterdag 7 mei, ligt er een beperkte oplage hard copy kaartjes bij Bikestore Julianadorp aan het Loopuytpark. Dit is het enige verkooppunt dit jaar en hier geldt dan ook op = echt helemaal op!

De online voorverkoop (uitsluitend via www.julianapop.nl/tickets) begon eerder dit jaar, 5 februari, met Vroege Vogel tickets. Deze waren in een mum van tijd uitverkocht en ook de reguliere online kaarten gaan hard. Om de traditie van velen in ere te houden, namelijk het kopen van ‘echte’ kaarten, heeft de organisatie besloten dit jaar een kleine, beperkte oplage beschikbaar te stellen in de winkel. De organisatie sluit niet uit dat dit het allerlaatste jaar is dat er gedrukte kaarten in de winkel liggen. Online loopt de verkoop natuurlijk ook gewoon door, zolang de voorraad strekt.

Uitgebreidste line-up ooit

Met 9 acts heeft het festival weer een dijk van een programma in huis gehaald. In 2020 werd het record van 9 acts al eerder neergezet, helaas vond die editie geen doorgang vanwege de pandemie. Dit jaar heeft de organisatie wederom 9 namen gestrikt en begint het programma 14:30 in plaats van 15:00. Variërend van lokaal talent als Lotte Schuiling tot dé Nederlandse hitmakers van dit moment als Flemming, RONDÉ, Maan en Donnie. Voeg daar de sympathieke rapper Sjaak aan toe; de Westfriese broers en rockers van Oôs Joôs; Europa’s authentiekste Queen tributeband Mother Mercury en niet te vergeten JPOP NONSTOP en je hebt de perfecte ingrediënten voor een gezellige dag voor jong en oud!

Voorbereidingen

Met nog maar een week of 6 te gaan, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Een nieuw terrein betekent nieuwe tekeningen, nieuwe ontwerpen en vooral veel nieuwe ideeën. Hoewel het festival altijd wil blijven vernieuwen en innoveren, blijft het Dorpse tintje belangrijk. Ook op dit nieuwe veld is de typische J’pop sfeer aanwezig en wordt het weer een feestje van herkenning na 3 jaar! De organisatie kijkt uit om iedereen te ontvangen op het nieuwe terrein aan de Schoolweg / Zuiderhaaks.

Handjes

Zonder vrijwilligers en sponsoren is er geen Julianapop, de organisatie is eenieder die zich jaarlijks inzet voor het mooie evenement dan ook enorm dankbaar. Extra handjes worden altijd gewaardeerd, dus mocht je het festival 18 juni eens van de andere kant willen meemaken mail dan vooral naar rianne@julianapop.nl en geef je op als vrijwilliger. Je komt terecht in een warm team van vrijwilligers die er samen voor zorgen dat iedereen een fantastische dag heeft. Dus burgerflippers, biertappers en sfeermakers: meld je vooral, we hebben je er graag bij!