CALLANTSOOG - Kom op zondag 28 januari naar het Zwanenwater. Er valt, ook al is het winter, van alles te ontdekken in dit mooie natuurgebied. Ga samen met de boswachter op pad. Kruis je natuurvondsten aan op de bingokaart. Of ga knutselen en zorg zo voor een wintersnack voor vogels. Pop je eigen popcorn bij het vuur. Het kan allemaal tijdens de OERRR Winterpret in het Zwanenwater!


Verwen de vogels

Maak dan van een dennenappel, vogelzaad en vogelpindakaas de lekkerste vogelsnack! Of knutsel met een dennenappel en schapenwol. En zorg zo dat vogels nestmateriaal kunnen vinden om een zacht en warm nestje mee te maken. Na afloop neem je alles mee naar huis voor de vogels in je tuin of op je balkon.

Opwarmen met chocomelk bij het vuur

Natuurlijk zijn we lekker buiten. Heb je het koud dan krijg je lekkere warme chocolademelk en kan je jezelf warmen bij het vuur. Bij slecht weer kan je naar binnen.

Op deze gezellig winterpretdag staan de boswachters bij de werkschuur voor je klaar van 11 tot 15 uur. De deelname is voor (OERRR) leden gratis. Niet leden betalen een bijdrage van 2,50 euro. Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Betalen kan tijdens deze dag bij de aanwezige boswachter, contant of middels een QR code scannen.

Meer informatie over deze dag op de website van Natuurmonumenten: www.nm.nl/agenda/zwanenwater.