WARMEHUIZEN - Met veel enthousiasme en in het bijzijn van toekomstige bewoners en betrokken partijen, vierden Ooms Bouw & Ontwikkeling woensdag 12 juni de bouw van 24 nieuwe woningen in het project Landsheer.

In deze fase bouwt Ooms Bouw & Ontwikkeling in opdracht van ZeemanVastgoed 11 appartementen, 1 vrijstaande woning, 8 kwadrantwoningen en 4 patiowoningen. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2025 opgeleverd.

Er heerste een uitgelaten sfeer op de bouwplaats van het project Landsheer, want het plaatsen van een eerste steen blijft toch altijd een speciaal moment. Onder toeziend oog van enthousiaste kopers en alle betrokken partijen plaatsten de toekomstige bewoners van bouwnummer 71, samen met Wethouder Erol namens de Gemeente Schagen de symbolische eerste steen. Deze ceremoniële handeling markeerde een belangrijke mijlpaal in de bouw van dit prachtige woonproject.

Kennismaking buren

Na de feestelijke gebeurtenis was er gelegenheid voor alle aanwezigen om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en samen te komen. Een mooi moment waarbij de buren elkaar konden leren kennen. De sfeer was gezellig en ontspannen, wat bijdroeg aan een geslaagde middag.

Wij danken alle betrokken partijen en toekomstige bewoners voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze feestelijke dag. Samen zetten we een mooie stap richting de voltooiing van een prachtig nieuwe fase binnen project Landsheer.

Fase 3b binnenkort verwacht

Project Landsheer, gelegen aan de oostkant van Warmenhuizen, staat voor modern en comfortabel wonen. Binnenkort start de verkoop van de laatste fase. In fase 3b biedt Ooms Bouw & Ontwikkeling 18 woningen aan, verdeeld in 8 kwadrantwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website www.woneninlandsheer.nl of bij Van de Ridder Makelaars.