SCHAGEN - Tijdens de Week van het Pesten komt schrijfster Cheryl de Graaf in Bibliotheek Schagen een lezing te geven over pesten. Op donderdag 29 september om 19:30 uur vertelt zij over haar ervaringen en haar boek ‘Wat pesten met je kan doen’.

Ervaringsdeskundige
Cheryl de Graaf is ervaringsdeskundige op het gebied van pesten. Tijdens de periode zelf, maar ook zeker daarna, kan pesten impact hebben op iemands leven. Een aantal jaar geleden is zij daardoor op het idee gekomen om over haar pestverleden een boek te schrijven. Het boek 'Wat pesten met je kan doen' heeft zij zelf uitgegeven in september 2021. In het boek staan, naast haar eigen verhaal, ook interviews en verhalen van anderen. Denk hierbij aan andere gepesten, hun naasten, de pesters zelf en hulpverleners. Tijdens de lezing praat ze ook over hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en een negatieve ervaring, zoals gepest worden, kunt omzetten in iets positiefs.

Aanmelden
De lezing in bibliotheek Schagen begint op om 19:30 uur. Een kaartje kost €2,50 en is inclusief een kopje thee of koffie. Kaarten zijn te koop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.