WAARLAND - Na maanden van voorbereidingen is het bijna zover: op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart om 20:00 uur speelt Toneelverenging Ons Genoegen uit Waarland de komedie “Champagne, klompen en Nana” van Carl Slotboom, geregisseerd door Jos de Jong.

Het toneelstuk speel zich af in de hal van hotel ʹDE WIJDE BLICKʹ dat op dat moment 20 jaar bestaat en zojuist in handen is gekomen van een nieuwe eigenaar.
Onder de gasten bevindt zich een zeker Vincent Jaspers, een behoorlijke gestoorde jongeman. Joost, de receptionist, denkt dat hij de zoon van de nieuwe eigenaar is en op advies van de hotelmanager, wordt Vincent op zijn wenken bediend. Vincent vindt het maar een ʹdooie boelʹ in het hotel en beveelt dat er een ʹbonte avondʹ georganiseerd dient te worden. De werkster Jo Jolink, ex-danseres van de Folies-Bergére en ex-marktvrouw, neemt de organisatie op zich.

De jeugdafdeling van Ons Genoegen komt twee weken later in actie. Zij spelen vrijdag 3 april om 20:00 uur en zondag 5 april om 15:00 uur de musical “Feessie, de musical” van de Muzikantine, geregisseerd door Jos de Jong.

De inwoners van Schateren en Juichen hebben een hekel aan elkaar en dat terwijl de steden vlak bij elkaar liggen. Beide steden komen in een wedstrijdfinale terecht om de leukste stad van Nederland te worden. Schateren organiseert een festival op het weiland van boer Ruud en Juichen……doet dat ook. Als er dan ook nog één circustent gedeeld moet worden, is de chaos compleet en eindigt het festival in een knallende finale. De vraag is; heeft de regering deze wedstrijd wel georganiseerd? Komt het ooit goed tussen Schateren en Juichen? "Feessie, de musical" is een verhaal met feesttoeters, ballonnen, burgemeesters, taartgooien en een clown.

Locatie: Waarlands Dorpshuis, Kerkstraat 63, Waarland
Kaarten zijn te reserveren via toneelwaarland@hotmail.com
Entree volwassenen: EUR 10,00 – jeugd tot 16 jaar: EUR 5.00