WARMENHUIZEN - De sponsorcommissie van Volleybalvereniging Dinto te Warmenhuizen heeft een ludieke actie bedacht. Op zaterdag 1 juli van 16.00 uur t/m 18.00 uur zal er op het weiland aan het Zwartepad  (land van Taris) een veld met vakken uitgezet worden waar voor 2 uur lang een klasse koe van Aad Mosch (winnaar van de Hooiprijs 2013) zal rondlopen. Binnen die tijd wordt verwacht dat de koe in een vak zal schijten, mocht dit niet zo zijn, dan telt de plek waar de rechter achterpoot van de koe staat om 18.00 uur. Dit zal onder toeziend oog van een schijtrechter gebeuren. 

Er worden in totaal 1200 vakken verkocht als lot. Tijdens het evenement weet niemand welk vak van hem/haar is, dit wordt willekeurig verdeeld en anoniem. Zo hoeft de koe niet beïnvloed te worden. De eigenaar van het vak waar de koe als eerst op schijt/staat wint € 250,-.

Er zullen ook nog andere prijzen worden verloot na afloop van het schijtevenement. (alle spelregels zijn te vinden op de website/facebookpagina van Dinto).