WARMENHUIZEN - Aan de Rietzangerstraat in Warmenhuizen worden vijf luxe vrije sector huurwoningen ontwikkeld. Deze fraaie en rustige locatie is het voormalig toneel van supermarkt Deen en wordt getransformeerd naar een kleinschalig en luxe appartementencomplex.

Architectenbureau KDRA heeft een eigentijds ontwerp gemaakt met vijf ruime appartementen waarvan vier op de begane grond en één op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn reeds drie appartementen aanwezig. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 89 tot circa 120 m2, zijn voorzien van vloerwarming en worden opgeleverd met een luxe keuken en badkamer.

Daarnaast worden drie van de vijf appartement all-electric, dat betekent dat er geen gasaansluiting aanwezig is. Verwarming gaat daarbij middels een warmtepomp en deze appartementen hebben elk 10 zonnepanelen. Daarmee bent u dus helemaal klaar voor de toekomst.

Projectontwikkelaar Kleingouw Vastgoed en verhurend makelaar Kuijs Reinder Kakes (KRK) verwachten veel animo voor de vernieuwde woonlocatie. “Het wordt een mooie locatie met veel aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Gewoon een prachtige plek om te wonen”, aldus Robert de Joode van KRK.

Pronk Bouw is reeds gestart met deze transformatie en geïnteresseerden kunnen zich tot 21 augustus inschrijven voor een appartement. Bekijk de website www.krk.nl voor meer informatie.