ANNA PAULOWNA - De workshop dag Meesters en Gezel(lig) van Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna gaat op zaterdag 28 september op herhaling. Opnieuw is er tegen een lage instapprijs gelegenheid om deel te nemen aan diverse creatieve workshops. Geselecteerde aanbieders zijn kunstenaars uit de regio en de ervaring leert dat ‘het samen werken’ voor veel inspiratie zorgt.

Deelnemers kiezen één of twee workshops naar eigen keus. Er kan worden getekend met houtskool en Oost-Indische inkt bij docent Esther Vinke, Trudy Appelman is specialist in expressief schilderen met materialen, bij Paulien Steenvoorden worden ingelijste collages gemaakt en Bernou Karten van Kunstentekenwerk wijst de weg in de wereld van handlettering. Voor wie zich waagt aan tekst en poëzie staat Jan Warmenhoven klaar en Annet van Zanten richt zich op kunstig bloemwerk. Macrameeën is weer hot. Eke Wijngaard biedt een workshop plantenhangers aan. Karin Rood van Keramiek helpt deelnemers bij het maken en glazuren van een keramiek beeld, terwijl Anita van Egmond van Atelier De Duynroos het mozaïeken begeleidt. Ook aan muziekliefhebbers is gedacht. Nu is de gelegenheid om een lied aan te leren op een favoriet instrument. Docenten van Breez’ Harmony staan voor u klaar. (o.v.b) Meer informatie over de workshops en voorbeelden zijn te vinden op de facebookpagina van Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna.


De ochtendsessie is van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags wordt er van 13.00 tot 15.00 gewerkt. Een workshops duurt 2 uur en kost 10 Euro. Dit geldt niet voor keramiek. Hieraan wordt de hele dag (4 uur) gewerkt tegen betaling van 20 euro. Alle workshops worden gegeven in de monumentale bollenschuur van G.J. Preijde, Molenvaart 230A te Anna Paulowna.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven van 1 tot en met 14 september door een mail te sturen naar stichtingkunstencultuurap@gmail.com. Ook met een groep bent u van harte welkom.