DEN HELDER - KopGroep Bibliotheken organiseert samen met Verhelder Talent een serie online workshops voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan. Deelname is gratis. De volgende workshop is op donderdagmorgen 10 december en gaat over het schrijven van een pakkende sollicitatiebrief.


Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers veel tips om een goede motivatiebrief te schrijven. Het is belangrijk om te vertellen waarom een bepaalde baan bij je past. Maar dat is lang niet altijd makkelijk. Aan het einde van de ochtend hebben alle deelnemers een basisbrief waarmee ze aan de slag kunnen als er een leuke vacature voorbijkomt.

Verhelder Talent
Joyce van der Poel en Veronique Wanst van Verhelder Talent zijn actief op het gebied van loopbaan, solliciteren en carrièreswitch. Ze delen hun passie voor de juiste persoon op de juiste plek. Beiden hebben jarenlang gewerkt in de commerciële arbeidsbemiddeling waar ‘de juiste match’ hun dagelijks werk was.

Gratis aanmelden
Aanmelden en meer informatie over de gratis workshops via www.kopgroepbibliotheken.nl Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link om in te loggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken. De volgende workshops staan gepland op 7 januari, 21 januari en 4 februari.