SCHAGEN - Ter gelegenheid van Wereld Alzheimerdag nodigen wij u van harte uit in ons Alzheimer Café Schagen voor de theatervoorstelling ‘Waar ga je heen?’. Een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie van Theater Aan De Lijn. De gespeelde scènes worden afgewisseld door informatie over dementie en gesprekken met het publiek.

Inhoud: Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Er volgt een inkijkje in de thuissituatie. We zien het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia reageert naar Wim kort aangebonden. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand? Is het de overgang? Is er sprake van een burn-out? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: Hoe nu om te gaan met het veranderende gedrag van Mia? In ‘Waar ga je heen’ maken Mia en Wim inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan. Gaandeweg het proces van Mia, kan Wim steeds beter inspelen op de situaties die zich voordoen.

Op 11 september 2019 bent u van harte welkom vanaf 19.00 uur in Woonzorgcentrum De Bron aan de Kogerlaan in Schagen. Wij verwelkomen u met koffie en thee. Omdat we veel publiek verwachten adviseren we u om op tijd te komen. De voorstelling start om 19.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Voor en na de voorstelling is er voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.