SCHAGEN - Op 7 juni a.s. vertrekt er een team van Gouwenberg Containers uit Schagen voor een avontuurlijke reis van 8500 km.

Deze “Baltic Sea Rally” zal 11 landen rondom de Baltische Zee doorkruisen, zonder gebruik te maken van snelwegen én navigatie.

Het komt dus aan op ouderwets navigeren met een kaart en behulp van de lokale bevolking. Aan deze rally hangt een sponsordoel en Team Gouwenberg heeft gekozen om de Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon te steunen omdat zij vinden dat deze stichting ongelofelijk veel goed werk verricht om verwaarloosde, gewonde en oude dieren te helpen.

Het volledige sponsorgeld wat wordt opgehaald gaat naar de Dierenopvang. De rally zelf wordt gefinancierd door Team Gouwenberg.

De Dierenopvang Schagen-Hollands Kroon is een zelfstandige stichting die jaarlijks honderden dieren opvangt en vervoerd met de dierenambulance. Zij geven de dieren opvang, medische zorg en een nieuw warm thuis.

Daar is veel geld voor nodig en Team Gouwenberg hoopt hiermee een steentje te kunnen bijdragen.

Kijk voor meer info op de Facebookpagina van Gouwenberg Containerservice: https://www.facebook.com/GouwenbergContainerservice/