CALLANTSOOG - Vrijdagavond 12 april organiseerden Derek en Arie Martijn Schenk samen met de familie Vos de eerste Callantsoog Quiz. Strandpaviljoen Vos in Callantsoog was afgeladen vol met 70 enthousiaste deelnemers verdeeld over 14 teams.

Na 8 spannende rondes met uiteenlopend vragen riep de organisatie het team "Nel &Co" met 76 punten tot winnaar uit van de eerste Callantsoog Quiz. Het team bestaande uit Job Doorn, Ab Strampel, Bart en Nel Timmer ontvingen een mooie prijs ter beschikking gesteld door Strandpaviljoen Vos en de grote wisselbokaal.

De vragen liepen uiteen van de vogels in het Zwanenwater tot de geschiedenis van het eiland 't Oghe en van bekende dorpsgenoten tot de verschillende zeehonden en vossen. De deelnemers genoten van een informatieve, muzikale en komische avond. Tijdens de afsluitende muziekronde zongen de Callantsogers hun volkslied uit volle borst mee.

De organisatie kijkt terug op zeer geslaagd evenement en hoopt de deelnemers volgend jaar tijdens de 2e editie weer terug te zien.