Recent heeft Strand49 in Sint Maartensvlotbrug zijn eigen gratis Camping Strand49 App' gelanceerd. De al bestaande fiets app is er in geïntegreerd


Met de App kunnen zijn gasten fietsroutes vanaf de camping fietsen door Noord-Holland. Tevens kan de gast zijn eigen fietsroutes samenstellen met de App op basis van het fietsknooppunten netwerk.

Dat niet alleen in Noord-Holland, maar ook in andere delen van Nederland, België en Duitsland.

De Camping Comfort app is een soort extra medewerker die alles doet om u klusjes uit handen te nemen en zo tijd te besparen:

  • Als u iets wilt vertellen aan uw gasten, dan kan dat via de app direct aan iedereen.
  • Bij aankomst ontvangt de gast automatisch de plattegrond en de wifi code.
  • Als een gast wil weten waar de supermarkt is, dan wijst de app de weg.
  • Als de gast een vraag heeft, staan de meeste antwoorden al op een rij. Staat zijn vraag er niet tussen? Dan ontvangt u een berichtje.
  • Als u een vraag aan een gast heeft, dan kan dat direct via de app, waar de gast ook is.
  • De app dient als informatiemap, waarin elke aanpassing direct voor alle gasten beschikbaar is en bovendien in meerdere talen.
  • Dankzij al deze functionaliteiten blijft de 1,5 meter ruimschoots gewaarborgd.

Bovendien is de app gemakkelijk te activeren.

"De app werkt fantastisch voor ons park! Alle gegevens zijn makkelijk in te voeren en bij te houden. Van onze gasten horen we positieve feedback. "
"Waar we tijdens de opstart al verbaasd stonden van het gemak van de invoer, "Werkt super! Leuke app, handig tijdens vakantie om evenementen, activiteiten, bezienswaardigheden te bezoeken."


Nieuwsgierig naar de app?

Volgens Sven Bruin is het als goed gastheer noodzakelijk zijn gasten in de huidige digitale wereld ook een passende digitale App aan te bieden. De Camping Strand49 App biedt de gast van Strand49 de juiste passende dagjes uit, waarmee de gastbeleving verhoogd wordt. De App is voor iedere smartphone gebruiker gratis te downloaden uit de Apple App Store en Google Play voor smartphones met het Android besturingssysteem.