DE GOORN - Bij het jeugdtoernooi in de Goorn hebben de EBI-Sports judoka's weer goed gepresteerd. Het toernooi was druk bezet met zo'n 400 judoka's uit heel Noord-Holland en werd in een ochtend en een middag blok verdeeld.

Coach Robin ging als eerste op pad met 2 judoka's. Het ging heel goed en er werd goed gejudood. Susanna de Jongh moest in een zwaardere klasse dan anders maar dat ging erg goed en won 3 partijen met een Ippon en de laatste op beslissing en werd zo Kampioen. Gijs de Valk zat in dezelfde poule en won er 2 en verloor er 2 maar werd op punten 2e.

Bij het 2e blok kwam Ghassan El Masri in actie en werd gedeeld 3e.

In het 3e blok van de dag werden Ferron van Scheijen en Stijn Blom met 4 overwinningen Kampioen en werden Sem Sikking en Aron Koning 2e beide met 1 verliespartij en Gijs Dekker wist deze dag helaas maar 1 partij winnend af te sluiten en werd gedeeld 3e.

In de middag groep had Robert de kids mee om nog wat meer prijzen voor EBI-Sports binnen te slepen. Julissa de Jongh was ingedeeld met 1 tegenstander en na 3 potjes bleek dat de ander toch wat beter was en werd zij 2e. Quinn Oostwal zat in dezelfde poule als Bruce Fillekes en werd 2e achter Kampioen Bruce. Teun Kouwenhoven zat in een pittige poule met 6 judoka's. Hij had er 2 gewonnen en werd gedeeld 3e.
In het laatste blok van de dag zaten Kate van Duin en Tamara Zut in dezelfde poule. Beide hadden er 3 gewonnen en tegen elkaar wist Kate de overwinning naar zich toe te trekken en werd zij Kampioen en Tamara 2e.

De judoka's hadden het heel goed gedaan deze dag en het was een goed georganiseerd toernooi.