WAARLAND – De spanning in aanloop naar de veiling voor de nieuwe sporthal in Waarland bereikt haar hoogtepunt. Het veilingaanbod is recent uitgebreid met tien kavels waarmee het totaalaantal kavels op 394 is gekomen. En die worden zaterdag 16 maart in recordtempo geveild tussen 19.30 en 00.30 uur in de sportzaal van Waarlands Dorpshuis, de zaal die plaats moet maken voor een volwaardige sporthal. Meer dan 1 kavel per minuut dus.

Nieuw toegevoegd is onder andere het spitsenduo Jan Bruin en John Dekker, die zich aanbieden als aanvallers voor een wedstrijd van een willekeurig (senioren)team van Con Zelo. 'Goals verzekerd', voegen ze eraan toe. De organisatie van Cars 'n Bands biedt exclusieve rondjes aan in het reuzenrad met een prachtig uitzicht over Waarland, daags vóór de Amerikaanse dag op Hemelvaartsdag.

De veilingcatalogus die huis-aan-huis is verspreid in het dorp en ook te vinden is op www.sporthalwaarland.nl puilt uit van de bijzondere kavels met unieke koopjes. Geitenwollensokken, een fiets, appeltaarten, rondvluchten met de lokale garagehouder, een huiskamerconcert van De Meiden van Pater, een optreden van de jeugdige The Music Heroes, een grote casinoavond voor 75 personen door jeugdvereniging JASS of een dagje snoekvissen (inclusief 'koppie') met een jeugdige expert: Waarland is los gegaan qua originaliteit. Het belooft een grote happening te worden!

De zaal is open vanaf 18.30 uur: aangeboden kavels zijn dan te bezichtigen. Klokslag 19.30 uur starten veilingmeesters Marcel Noppen en Rober Dol met de veiling, die een mooie bijdrage moet opleveren voor de realisatie van de sporthal dit jaar.