SCHAGEN - "Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en interessante activiteiten om te delen. Onlangs heb ik de citygame The Hunt van City Adventures gespeeld, en ik kan je verzekeren: dit is een ervaring die je niet wilt missen! In dit artikel neem ik je mee in mijn avontuur en deel ik enkele enthousiaste reacties van medespelers".


"The Hunt" is een bloedstollend stadsspel waarin twee teams, de jagers en de voortvluchtigen, tegen elkaar strijden. Het doel van de voortvluchtigen is om uit handen van de jagers te blijven, terwijl de jagers proberen hen te vinden en te "vangen". Het spel vindt plaats in een vooraf bepaald stadsgebied (red. kan ook in je eigen dorp/wijk) waar teams gebruikmaken van GPS-trackers en een speciale app op hun smartphone om elkaar op te sporen. Meer informatie over het spel vind je cityadventures.nl/the-hunt >

Vanaf het moment dat het spel begon, waren mijn teamgenoten en ik helemaal in onze rol. Zoals een van mijn medespelers het treffend verwoordde: "Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes en achter geparkeerde auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!" Inderdaad, het spel bracht ons naar plekken waar we normaal gesproken nooit zouden komen. We kropen achter struiken, verstopten ons in steegjes en lachten ons een breuk wanneer we erin slaagden de jagers te slim af te zijn.

Het competitieve element van The Hunt zorgt voor een gezonde dosis adrenaline en fanatisme. Zoals een andere teamgenoot opmerkte: "Fanatiek? Nee hoor, dat zijn wij helemaal niet! Whahaha... Nooit verwacht dat we zo hard zouden rennen, het zweet stond ons op de rug. Echt een aanrader!"

Maar het spel draait niet alleen om fysieke inspanning; het vergt ook strategie en teamwork. We moesten communiceren en samenwerken om de jagers te slim af te zijn en ondertussen ook opdrachten uitvoeren om extra punten te verdienen. Deze extra dimensie maakt The Hunt een uitstekende teambuildingactiviteit, geschikt voor vrienden, families en bedrijfsuitjes.

“Al met al was mijn ervaring met The Hunt een onvergetelijke belevenis!! Dus ben je nog op zoek naar een leuke uitje, bijvoorbeeld voor de vakantie? Dan kan ik je van harte een citygame van The Hunt aanraden!” aldus Rénee.

Naast The Hunt, kun je ook kiezen voor Escape the City, Sherlock, Kolonisten, Wedding Game en The Hangover Game. Wist-je-dat je last minute kunt bestellen? Mocht je het spel hebben aangekocht en is het op de speeldag slecht weer. Geen nood aan de man! De spelcode blijft, zolang je niet inlogt, geldig en kan je gewoon op een andere dag spelen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van City Adventures of bel 085 065 4537 voor meer informatie.