T VELD - Afgelopen zaterdag werd de binnenmuur van de huidige sporthal ‘t Zijveld door René Zomerdijk met een aantal stevige vrijwilligers en zwaar materieel van Nick Bruin Sloopwerken uit Waarland gesloopt en verwijderd.

Zo’n 30 jaar geleden werd er door vrijwilligers uit de omgeving van ’t Veld en Zijdewind ook al een unieke prestatie geleverd, de bouw van hun eigen Sporthal werd destijds ook nagenoeg geheel gerealiseerd door de inzet van vele vrijwilligers uit de gemeenschap..

Het succesvolle Dames Handbalteam van VZV uitkomend in de Eredivisie blijft hun thuiswedstrijden spelen in de vertrouwde thuishal ’t Zijveld.

Door deze drastische ingreep wordt de huidige zaal oppervlakte aanzienlijk vergroot, zodat er ook aan andere kant van het speelveld een tribune kan worden gerealiseerd. Met de staanplaatsen op de inloopruimte en de beide tribunes kan de vereniging VZV een groot aantal belangstellenden en supporters bij de thuiswedstrijden ontvangen.

De tweede hal bied ruimte voor trainingen van de leden en is multifunctioneel, nagenoeg alle sporten kunnen er worden uitgeoefend. Met de fitnessruimte, een krachthok en de Fysiotherapiepraktijk van John Koning kunnen de verenigingen uit de omtrek naast de huidige accommodatie weer jaren vooruit .