SCHAGEN - Niemand minder dan Sinterklaas en Piet kwamen met Zappsport langs bij Escape Room Schagen voor een speciale missie. Sinterklaas staat voor een groot dilemma! Piet is op zijn hoofd gevallen tijdens zijn pepernoten work-out. Hij weet de codes niet meer van de streng bewaakte kluis waar het geheime recept van de lekkerste chocoladeletters van Nederland bewaard wordt. De kluis staat in de machinekamer van de Chocoladeletterfabriek van Sinterklaas in Schagen.


Sinterklaas schakelt de hulp in van Zappsport coaches Ron Boszhard en Marije Zuurveld. Zij bellen direct met juf Mirjam van de Aloysiusschool uit Schagen. Al snel zijn er twee teams met enthousiaste groep 8'ers opgetrommeld om mee te doen aan de SINT editie van Zappsport THE ESCAPE Battle bij Escape Room Schagen. Welk team kraakt de codes het snelst en vindt de sleutel van de glazen kluis?

Wie helpt Sinterklaas & Piet het recept terug te vinden? Wie wint deze overheerlijke Escape Room Battle en gaat ervandoor met de enige echte chocoladebokaal: Team Oranje of Team Blauw? Jullie kijken toch ook?

Zappsport the Battle, 3 december om 08.30 uur bij AVROTROS op NPO 3 / Zapp