'T ZAND - De Zandstee lanceert dinsdag 15 oktober het eerste Kermis Seniorenbal in café de Jonge Prins in ‘t Zand. Het initiatief komt van twee medewerkers/dorpsgenoten Esther Timmermans en Mariëlla van Vliet. Zij kregen het idee om met bewoners van De Zandstee de kermis te vieren. Toevallig hadden horecaondernemers Melvin en Manon van De Jonge Prins het plan om een seniorenbal te organiseren tijdens de kermis.


“We gingen met zijn allen om de tafel, hebben de krachten gebundeld en er is een nieuwe evenement in het dorp geboren. Met de inzet van vrijwilligers en hulp de lokale ondernemers; Spar Nielsen, Dudink Brandbeveiliging, Uw Slager Andringa en Stichting Stimulering dorpsactiviteiten ‘t Zand kunnen we een feestelijk kermisarrangement aanbieden voor een kleine prijs. Samenwerken is versterken en je ziet dat jonge ondernemers begaan zijn met de ouderen in ’t dorp. Het is een laagdrempelige evenement en toegankelijk voor de ouderen. Samen kunnen de senioren ouderwets genieten van het gezellige dorpsfeest.” Aldus Thessa Dudink-Latupeirissa, Regisseur Welzijn namens De Zandstee.

Het Kermis Seniorenbal bestaat uit een gezellige morgen voor senioren uit de regio ’t Zand. Coverband That’s for U verzorgd de muzikale omlijsting, er is gezelligheid, een natje en een droogje. Munten zijn verkrijgbaar bij de Jonge Prins en naar wens is er een mogelijkheid om tegen een vergoeding een kermismaaltijd te nuttigen in het restaurant van De Zandstee. U bent van harte welkom en de deuren van De Jonge Prins gaan om 10.30 uur open.