SCHAGEN - In de horecazaken rondom de Grote Kerk in Schagen lagen de afgelopen weken speciale Schagen Marktstad bierviltjes. Door hierop gegevens achter te laten maakten gasten kans op een Schagen Marktstad Kerstpakket. De winnaars hebben afgelopen vrijdag hun pakket in ontvangst genomen.


De kerstpakkettenactie was een initiatief van de gemeente Schagen en Schagen Marktstad. Het doel van Schagen Marktstad is het aantrekkelijker maken van de stad. Er worden verschillende acties opgezet, zoals deze kerstpakkettenactie, in samenwerking met de winkel- en horecaondernemers.

Een groot aantal winkels uit het centrum van Schagen hebben mooie producten beschikbaar gesteld en hiermee zijn twee hele mooie kerstpakketten samengesteld. Dit waren Sport2000, Shoeby, Zonnig Zuid, Zwaan Schoenreparaties, Boekhandel Plukker, Douglas, Holland&Barrett, Solo, Sea Side, Mille Luci, Witteveen, Pearl, Beemster Schagen, Van der Veen noten, Profile Westenenk, Hunkemöller, Alissa Men, Gapa Lederwaren, Intertoys, Van Geelen Juweliers, By As, Wemy's, Roosss, Mixt Men, Penny Lane, SIMPL, Bolte Jeanswear, Esprit, De Backerij, Juwelier Koning De Spinse en Family Shoezzz, Boekenvoordeel, Bakkerij Koster en boekhandel Plukker.

Richard van Straten en Demi Zijlstra waren de twee gelukkige winnaars. Vrijdag hebben bestuursleden Cor Posthumus en Nico Gründmann de pakketten in winkelcentrum Makado uitgereikt aan de moeders van de winnaars. Cor Posthumus: “Het doet me altijd goed om blije gezichten te zien. Deze actie is opgezet door Schagen Marktstad, waarbij er een leuke samenwerking was tussen horeca en de winkeliers. Ons doel is er samen voor zorgen dat de stad aantrekkelijk is en blijft!”